Krečenje zidova stana Beograd

krecenje zidova u stanu beograd

Krečenje zidova stana dekorativnim tehnikama i bez njih

Krečenje zidova je najlakši način da osvežite svoj dom od jednoličnosti  monotonije u odnosu na ostale molerske radove.

Korišćenje pojačanih boja je uvek dobra ideja na zidu na kojem se radi krečenje i gletovanje za promenu raspoloženja i unos veselijeg raspoloženja u kuću. Sa jačim bojama treba biti pažljiv jer krečenje zida u dve i više ovakve boje može i negativno uticati na rasspoloženje kada se boravi u stanu, pa je najbolje napraviti balans sapastelnim bojama koje bi ublažile jarkoću. Glavni razlog je jer takve boje naglašavaju proširen prostor bez  da pretereano naglašavaju taj zid.

Na primer, ako hoćete da okrečite zidove sa svetlim bojama i vedrim bojama dobro je takve boje koristiti u jednom delu vaše prostorije. Verovatno bi izgledale prejako za krečenje svih zidova u stanu. Pa zašto onda da ne izaberete neku boju iz naše široke palete boja da bi ste boje lepo uklopili sa vašim enterijerom, rasporedom i tipom nameštaja i uglom svetlosti na zidovima.

Dobro je da se svi ukućani slože oko izbora boja i valja izabrati samo jednu jaču boju koja bi služila za pojačavanje i krečenje zidova u stanu u Beogradu. Ili u nekom drugom delu Srbije, a za ostale boje da se izaberu neutralne boje.

Radimo kompletno krečenje zidova sa dekoracijama krečenja i ostale potrebne molerske radove sa zaštitom pre krečenja, dolazimo po pozivu Beograd i okolina, krečenje stana vršimo sa akrilnim, polu disperzivnim i disperzivnim perivim bojama.