Postavljanje Izolacije Beograd

postavljanje izolacije od stiropora

Postavljanje izolacije od stiropora na spoljne zidove

Postavljanje izolacije od stiropora na zidu kuće je posao koji svi sa oduševljenjem dočekamo. To je najbolji način uštede novca dok u isto vreme pomaže iskoristljivosti toplote.

Postoji više načina postavljanja izolacije na vaš dom, neki od njih su, izolacija staklenom vunom, vazdušna izolacija sa duplo zidanom cigloom, rigips izolacija.

Najpraktičnije se pokazala izolacija od stiropora, kako finansijski tako i po lakoći i brzini postavljanja stiropora kao izolacije.

Izolacija od stiropora se pokazala najpraktičnija jer ima visoke energetske vrednosti uz to je lagana za rukovanje i može biti upotrebljena na bilo kojem prostoru. za ravnanje ivica se takođe koriste aluminijumske zaštitne lajsne.

Ito tako ovaj vid se koristi veoma dugo u izolaciji poljoprivrednih plastenika. Vlasnici plastenika na taj način kontrolišu temperaturu unutar plastenika da bi poboljšali svoj prihod.

Zahvaljujući svojoj izuzetnoj izolacionoj sposobnosti, stiroprne table su otporne na stvaranje vlage i budji, podnose visoke pritiske prilikom čišćenja isto tako smanjuju mogućnost infiltracije vlage i buđi između stiroporne ploče i zida.